Zorgregio

We komen graag tot bij je thuis,
binnen onze zorgregio.

Vroedvrouwenmadelief zorgregio
 
Aimily degroote vroedvrouwen madelief
Aimily
Eliza descamps vroedvrouwen madelief
Eliza
Griet lambert vroedvrouwenpraktijkmadelief
Griet
Sien peirs vroedvrouwenpraktijkmadelief
Sien
Elien verbauwhede vroedvrouwenpraktijkmadelief
Elien
Perle vervaeke vroedvrouwenpraktijkmadelief
Perle
Anzegem
Ardooie
Avelgem
Celles
Deerlijk
Dentergem
Harelbeke
Hooglede
Ingelmunster
Izegem
Kluisbergen
Kortrijk
Kruisem
Kuurne
Ledegem
Lendelede
Menen
Meulebeke
Moeskroen
Mont de l'Enclus
Moorslede
Oostrozebeke
Oudenaarde
Pittem
Roeselare
Ronse
Ruiselede
Spiere-Helkijn
Tielt
Waregem
Wevelgem
Wielsbeke
Wingene
Wortegem-Petegem
Zulte
Zwevegem

Lieve woorden

 • Image0 1
  Nils, Joke, Amber

  Dankzij vroedvrouw Elien hebben we vol vertrouwen kunnen toeleven naar de komst van ons eerste kindje. Met haar professionele én persoonlijke aanpak kon ze elke onzekerheid wegnemen tijdens die eerste dagen met onze baby thuis. Een topvroedvrouw die steeds bereikbaar is om tips en advies te geven. Haar begeleiding was voor ons goud waard! We weten wie te bellen als er een tweede kindje komt!

 • Maurice annelies ludovic
  Maurice, Annelies & Ludovic

  Sharon is een vroedvrouw uit de duizend! Zowel voor de mama als de baby. Staat altijd klaar met goede raad!

 • K s gaja
  K.S. mama van Gaja

  I recommend the Madelief midwife practice to everyone! When my water broke at 9 pm, I called midwife Griet and she arrived immediately. She helped me with the contractions and the pain was less. When my daughter was born, she gave me the best advice and helped with breastfeeding. When I asked for help, she always found a way to do so!

 • Fien charlotte
  Charlotte

  Tijdens mijn tweede zwangerschap en corona koos ik bewust voor meer betrokkenheid en opvolging van een zelfstandige vroedvrouw; Elien. Het heeft mijn gezin en mij vanaf het begin tot op heden het beste gevoel gegeven. Haar ervaring en spontaniteit maakte alles intenser, warmer en vertrouwder.

  Elien ondersteunde mijn mama-gevoel perfect op moeilijke momenten. De openheid en betrokkenheid naar mijn partner en dochter, liet ons als gezin nog meer verlangen naar Fien.

  Super bedankt Elien voor alle steun en tips ook na je laatste afspraak!

  Mama van Fien, Charlotte x

  Delphine P.

  Absolute aanrader! Griet is een topmadam, niets is haar teveel en de adviezen zijn meer dan welkom.

 • Vroedvrouwenmadelief getuigenis lien d
  Lien D.

  Ik raad Vroedvrouwenpraktijk Madelief aan iedereen aan! Een zeer persoonlijke begeleiding en advies.

 • Joyce mama celia
  Joyce, mama van Célia

  Ik had eerst mijn twijfels over het al dan niet langskomen van een vroedvrouw. Wat ben ik blij dat ik via een vriendin bij Madelief terecht kwam. Een individuele, professionele maar toch persoonlijke aanpak… Ik wens het iedere (aanstaande) mama toe!

 • Maya d
  Maya D.

  Ben je opzoek naar een vroedvrouw? doe dan zeker beroep op Sharon.Ze is steeds bereid om te helpen en helpt samen zoeken naar de oplossing die past binnen het gezin.Het zal raar zijn om sharon niet meer op bezoek te hebben, het was precies of je beste vriendin komt langs om even te helpen ;) Sharon je zal gemist worden 😘 we weten wie we zullen bellen mocht er nog een broertje of zusje komen 😉 Nogmaals hartelijk bedankt voor de vele goede zorgen, wij zijn super enthousiast en zullen je zeker verder aanbevelen. 😘😘 Heel veel dikke kussen van de "kleine" poppemie Lilou

  Isabel W.

  Als je een goed team zoekt van vroedvrouwen: Griet van madelief , een topper in haar vak.

  Ze doet het niet omdat het moet, maar omdat ze het graag doet! Met aandacht voor zowel kind als mama.

 • 1 CBC2 CCA67 E540 DC8 B2 B2 B711817 E201
  Lieze, Sofie & Geordy

  Perle is een super lieve vroedvrouw! Ze stond ieder moment voor ons klaar om te luisteren, dag en nacht! Bedankt voor de goeie tips! Bedankt voor alles!

  Groetjes, Lieze, Sofie en Geordy

 • Orily n
  Orily N.

  Dankzij Sharon haar geweldige begeleiding kon ik met een twaalf uur oude dochter al huiswaarts keren. Zij stond voor ons klaar, dag en nacht, om alles te laten verlopen naar onze wens, en noden van ons dochter. Ze is fantastisch in wat ze doet, neemt altijd ruimschoots de tijd tijdens haar huisbezoeken en geen vraag waar ze geen antwoord op weet. Met een vroedvrouw als Sharon dans je door je postnatale tijd ;)

 • Stefanie d
  Stefanie D.

  Magische handjes van Sharon Deman!!

  Zo zacht en tegelijkertijd zooooo goed in wat ze doet!

  Heeft mij in het thuis komen van een borstontsteking gered door Reiki toe te passen terwijl ik aan de Medela kolf hing! Wat een liquid gold dat er toen uitgekomen is!

 • E l
  Kimberly, mama van Olivia

  Vroedvrouw Elien gaf van bij het begin van de zwangerschap een duidelijke uitleg over het verdere verloop en wat wij van haar mochten verwachten. Bij vragen kregen we meteen een uitgebreid antwoord en het ‘waarom’ werd ook steeds verduidelijkt. Zowel voor als na de geboorte stond ze klaar met antwoorden en tips, die waren absoluut zeer welkom.

  We zijn super tevreden dat we hulp kregen van zo een topmadam!

 • Fre d
  Fré V.

  Na de eerste ontmoeting met vroedvrouw Sharon had ik meteen het volste vertrouwen in haar en wist ik dat we goed zaten! De vele tips and trics die we al kregen sinds ons kleine Rosa er is, staat altijd paraat, maar is er ook voor een babbel als het nodig is.
  Nu al een dikke merci Sharon! X

1/14

Contact

Voel jij al een klik of heb je een vraag?
We helpen je graag verder.

contacteer ons